Schrijver Mathijs Deen in Het Spijslokaal

lezing op 11 maart

Schrijver Mathijs Deen houdt op maandag 11 maart een lezing in Het Auditorium van Museumcafé Het Spijslokaal. Deen is een Nederlandse schrijver, radiomaker en voorlezer van luisterboeken. Hij schreef tien jaar geleden het boek De Wadden, dat een caleidoscopisch beeld geeft van de geschiedenis van het Waddengebied. De laatste jaren legt hij zich toe op spannende thrillers die zich eveneens afspelen rondom het Nederlands-Duitse deel van de Waddenzee. Een eerdere lezing van Mathijs Deen in november in Zoutkamp, was uitverkocht.

Sinds de winter van 2020 werken zes musea in Noord-Groningen samen onder de naam De Waddenmusea. Ieder museum vertelt een deel van het verhaal van 3000 jaar leven langs de Groninger Waddenkust. Aanvankelijk had deze samenwerking vooral betrekking op promotie, maar er wordt inmiddels ook steeds meer gezocht naar inhoudelijke verbinding. Daarom is Mathijs Deen gevraagd om lezingen te verzorgen in Zoutkamp en Warffum.

Aanvang: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).
Entree: gratis voor donateurs van Openluchtmuseum Het Hoogeland, overige bezoekers 5 Euro.
Reserveren per email op: receptie@hethoogeland.com. Vermeld uw naam en het aantal personen waarvoor u reserveert.

Bezoek ze allemaal voor het hele verhaal van 3000 jaar leven langs de Groninger Waddenkust